Konferencja „Produkcja mięsa ekologicznego – ograniczenia środowiskowe i instytucjonalne oraz możliwości rozwoju”

13 października 2023 r. w sali Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie odbędzie się konferencja pod tytułem „Produkcja mięsa ekologicznego – ograniczenia środowiskowe i instytucjonalne oraz możliwości rozwoju”. Organizatorem konferencji jest IUNG-PIB przy współpracy z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie oraz Forum Rolnictwa Ekologicznego.

Rejestracja uczestnictwa: tylko przez wysłanie skanu wypełnionego i podpisanego formularza rejestracyjnego (karty zgłoszenia) do 31 sierpnia 2023 r. na adres e-mail: Anna.Zasada@iung.pulawy.pl


Liczba miejsc jest ograniczona, o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń.


Szczegółowy program konferencji zostanie podany w następnym komunikacie.

Materiał chroniony prawem autorskim. Wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy
Uprzejmie informujemy, że ze względu na prace konserwacyjne, od godz. 12.00 w dniu 31.01.2025 r., do godz. 12.00 w dn. 3.02.2025 r. nie będziemy mieć możliwości odbierania przesyłek wysłanych do IUNG-PIB poprzez ePUAP. Bardzo prosimy o przesyłanie w tym okresie korespondencji za pośrednictwem poczty elektronicznej, bądź poprzez usługę eDoręczenia.
Przepraszamy za niedogodności.

Dzień wolny!

Uprzejmie informujemy, że dzień 27 (piątek) oraz 31 (wtorek) grudnia 2024r. jest dniem wolnym w Instytucie.
Prosimy o kontakt w innym terminie.
Skip to content