Konferencja „Produkcja mięsa ekologicznego – ograniczenia środowiskowe i instytucjonalne oraz możliwości rozwoju”

13 października 2023 r. w sali Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie odbędzie się konferencja pod tytułem „Produkcja mięsa ekologicznego – ograniczenia środowiskowe i instytucjonalne oraz możliwości rozwoju”. Organizatorem konferencji jest IUNG-PIB przy współpracy z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie oraz Forum Rolnictwa Ekologicznego.

Rejestracja uczestnictwa: tylko przez wysłanie skanu wypełnionego i podpisanego formularza rejestracyjnego (karty zgłoszenia) do 31 sierpnia 2023 r. na adres e-mail: Anna.Zasada@iung.pulawy.pl


Liczba miejsc jest ograniczona, o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń.


Szczegółowy program konferencji zostanie podany w następnym komunikacie.

Materiał chroniony prawem autorskim. Wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy
Skip to content